آرشیو آبان ماه 1402

دستگاه های صنعتی

حمل و نقل زمینی

۱ بازديد

 

از دیرباز تاکنون انسان‌ها برای رفتن به مکانی دیگر و جابه‌جاکردن وسایل خود از شیوه‌های مختلف استفاده کرده‌اند. تا قرن‌ها حیوانات بودند که برای باربری و سفر به مناطق دور و نزدیک به انسان‌ها کمک می‌کردند تا اینکه با پیشرفت علم و صنعت و تکنولوژی شیوه‌های متفاوتی برای حمل و نقل بین‌المللی به وجود آمد.

در سال 1896 یک شرکت آلمانی به نام دایملر نخستین کامیون دنیا را ساخت. در سال 1903 بود که برادران رایت اولین هواپیما را اختراع کردند و در سال 1804 نخستین لوکوموتیو با موتور بخار ساخته شد. اگر دقت کنید در یک قرن چنان تحولاتی عمیقی در سراسر جهان رخ داد که صنعت حمل‌ونقل بین‌المللی را زیرورو کرد.

امروزه حمل و نقل بین المللی زمینی یا ترانزیت زمینی خارجی نیز به اشکال گوناگون صورت می‌گیرد و قوانین مخصوص به خود را دارد. بسیاری از بازرگانان برای واردات و صادرات کالاها از کامیون‌ها، تریلی‌ها و قطارهای باربری استفاده می‌کنند و مرزهای جغرافیایی را درمی‌نوردند

همانطور که از نامش پیداست، زمانیکه بار از طریق خشکی به مکانی دیگر منتقل می‌شود، حمل بار زمینی رخ داده است و به صورت کلی می‌توان این شیوه را به دو شکل جاده‌ای و ریلی تقسیم کرد.

درواقع امروزه در سراسر جهان بسیاری از تاجران برای حمل کالای خود از این روش استفاده می‌کنند. هرچند نسبت به روش هوایی زمان‌برتر است اما از نظر قیمتی بسیار به‌صرفه‌تر عمل می‌کند. به همین خاطر برای مسافت‌های طولانی و جابه‌جایی بین کشورها، اگر تاجری نتواند هزینه‌های زیادی کند، کالایش امکان فاسد شدن را نداشته باشد و از نظر زمانی نیز مشکلی نباشد، بهترین گزینه برای وی حمل و نقل بین المللی زمینی است.

خدمات حمل و نقل زمینی چه چیزی را شامل می شود؟

خدمات حمل و نقل زمینی شامل حمل و نقل کالا، انجام خدمات گمرکی، انبارداری و مدیریت زنجیره تامین است. این خدمات مشتریان را قادر می سازد تا کالاهای خود را به صورت ایمن و کارآمد از طریق جاده، جابه جا کنند.
به طور کلی خدمات ارائه شده شامل موارد زیر است:

  • خدمات درب به درب
  • بسته بندی
  • انبارداری
  • بارگیری
  • تخلیه
  • انجام امور گمرکی در مبدا

حداقل و حداکثر بار در حمل و نقل زمینی از کشورهای اروپایی و ترکیه چقدر است؟

حداقل بار برای حمل و نقل زمینی از یک حامل به حامل دیگر و همچنین با توجه به استانداردهای جهانی متفاوت است، اما به طور معمول حدود ۱۰۰۰ پوند یا کمتر از یک تن است. حداکثر بار برای حمل و نقل زمینی نیز از یک حامل به حامل دیگر متفاوت است. به طور معمول و با توجه به استانداردها می تواند از 20 تن تا 25 تن باشد.
البته گاهی محموله های خاص با وزن بیشتر نیز بعد از دریافت مجوز با تجهیزات مناسب و به صورت زمینی حمل می شود.
استانداردهای اروپایی برای حمل و نقل کالا در جاده شامل مقررات مربوط به صلاحیت راننده، امنیت بارها، ظرفیت و محدودیت وزن، اقدامات پیشگیری از تصادف و نگهداری مناسب وسیله نقلیه است.
 به همین ترتیب، استانداردهای جاده ترکیه برای حمل و نقل کالا شامل موارد زیر است:

  • مقررات مربوط به ایمنی
  • مجوز ها
  • ثبت نام وسیله نقلیه
  • اسناد باربری
  • مدارک راننده

این مجوز ها و استانداردها توسط  شرکت های بین المللی حمل و نقل آماده در موقعیت مناسب ارائه می شود.

 

به نظر شما چرا حمل و نقل زمینی یکی از مهم‌ترین روش‌های ارسال بار به‌حساب می‌آید و طرفداران همیشگی خود را دارد؟ در ادامه با مزایایی از حمل و نقل بین المللی زمینی آشنا می‌شوید که مهم‌ترین علت‌های محبوبیت این روش را به شما توضیح می‌دهند.


اقتصادی‌ترین روش حمل و نقل: به طور میانگین هزینه‌ جابه‌جایی بار زمینی از سیستم‌های حمل و نقل دریایی وهوایی مقرون‌به‌صرفه‌تر است.
انعطاف‌پذیری بالا: روش حمل و نقل زمینی بین المللی و داخلی، به‌ مراتب از جهات مختلف نسبت به سایر شیوه‌ها (هوایی و دریایی) منعطف‌تر است

نیاز به زیرساخت‌های پرهزینه مانند بندر و راه‌آهن ندارد.

زمان‌بندی حمل و نقل زمینی بسیار آسان‌تر است.

جابه‌جایی مواد خطرناک از طریق سیستم حمل و نقل هوایی و دریایی ممکن است با محدودیت‌های مختلفی مواجه شود، درحالی‌که به‌طورکلی هر نوع محموله‌ای را می‌توان از طریق زمینی جابه‌جا کرد.

‌دسترسی بالا به تمام نقاط دنیا: سیستم‌های حمل و نقل هوایی، دریایی و ریلی به علت محدودیت زیرساخت (بندر، فرودگاه و راه‌آهن)، دسترسی محدودتری دارند، درحالی‌که کامیون‌ها و تریلرها توانایی دسترسی به مناطق صعب‌العبور روستایی را نیز دارند.

‌قابلیت ارسال درب تا درب:  حمل و نقل بین المللی زمینی قابلیت بارگیری از درب کارخانه تا انبار، از درب انبار تا مراکز فروشگاهی و هرجا که شما بخواهید را دارد. این قابلیت بسیاری از هزینه‌های شما، از جمله هزینه تعویض وسیله حمل و بسته‌بندی را کاهش می‌دهد.

‌امنیت بالا و سلامت اجناس: ازآنجایی‌که حمل بار توسط وسایل حمل و نقل زمینی نیاز به جابه‌جایی بار یا تعویض وسیله نقلیه در میانه راه ندارد، خطر آسیب خوردن به اجناس بسیار کمتر از روش‌های دیگر حمل و نقل کالاست.

‌قابلیت ردیابی لحظه‌ای: با کمک ردیاب ماهوارهای GPS می‌توان تخمین دقیق‌تری از زمان تحویل بار داشته باشید.

‌یک رابط همیشگی: فرقی نمی‌کند که بار شما با کشتی، قطار یا هواپیما جابه‌جا شود، وسایل حمل و نقل زمینی باید بار را از بنادر و فرودگاه‌های بین المللی تحویل بگیرند و در انبار تخلیه کنند.

همه‌چیز در مورد ارز نیمایی

۰ بازديد

 

در دنیای سرمایه‌گذاری و بازارهای مالی، اصطلاحاتی وجود دارد که درک صحیح و شناخت کافی از آن می‌تواند برای کسانی که قصد ورود به این نوع بازارها را دارند، موثر و کاربردی باشد.

ارز نیمایی یکی از مفاهیمی است که در بازارهای مالی به ویژه در عرصه واردات و صادارت بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع ارز نیمایی با هدف تامین ارز راه اندازی شده و قیمت آن از سوی بانک مرکزی تعیین می‌شود.

ارز نیمایی چیست؟

ارز نیمایی یا همان دلار نیمایی در سامانه الکترونیکی یکپارچه ارز کشور برای تامین ارز مورد نیاز واردات و صادرات توزیع می‌شود. سامانه نیما توسط بانک مرکزی با هدف تسهیل تامین ارز و ایجاد یک فضای یکپارچه برای واردکنندگان و صادرکنندگان راه‌اندازی شده است. 

در این سامانه متقاضیان خرید و فروش ارز به طور آنلاین درخواست خود را در یک بستر یکپارچه ارسال می‎‌کنند. بانک مرکزی پس از بررسی درخواست‌ها، حواله ارز را صادر می‌کند.

تاریخچه ارز نیمایی

در سال 96 حدود 27 میلیارد دلار سرمایه ارزی از کشور خارج شد. پس از بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که بسیاری از کالاهایی که به عنوان صادرات و واردات ثبت شده بودند، صورت نگرفتند.

از سوی دیگر با افزایش شکاف میان ارز دولتی و ارز بازار آزاد در کشور، اوایل سال 1397 بانک مرکزی سامانه‌ای را تحت عنوان نیمایی راه‌اندازی کرد تا بتواند به‌وسیله آن در بازار ارز واردات و صادرات ثبات ایجاد نماید.

مزایای ارز نیمایی

در واقع سامانه نیما پلی است میان سامانه تجارت که مخصوص بازرگانان می باشد. و سامانه سنا که از آن صرافی ها در خواست های خرید و فروش را در آن ثبت می کنند. به همین علت است که سامانه نیما برای گروه های مختلفی که با ارز در ارتباط هستند، بستر مناسبی می باشد.

ایجاد سامانه نیما با مزایای زیر همراه بوده است:

  • هدایت مسیر محصولات وارداتی به سمت مراکز رسمی و دولتی
  • جلوگیری از قاچاق و خروج سرمایه
  • تخصیص مناسب و عادلانه ارز بر اساس اولویت تقاضا
  • شفافیت کامل فرآیند عرضه و تقاضا
  • برگشت ارز حاصل از واردات توسط صادر کنندگان
  • تعیین و تثبیت هویت فعالان مجاز و واقعی بازار ارزی کشور

معایب ارز نیمایی

همانطور که مشخص است استفاده از حواله نیمایی یک کار زمان بر و طاقت فرسا است. بسیاری از وارد کنندگان گلایه های فراوانی نسبت به این سامانه دارند. که امیدواریم در آینده بخشی از این مشکلات رفع شده تا بتوان زمان کمتری را برای انتقال کالا به کشور داشته باشیم. زیرا بسیاری از این کالاها مواد اولیه کارخانه های تولیدی میباشد. و اگر کوتاهی در این زمینه رخ دهد، بسیاری از کارخانه های تولیدی نیز متضرر خواهند شد.

شاید مشکلاتی در سامانه نیما وجود داشته باشد، که برخی از این مشکلات به دلیل نوپا بودن آن می باشد. اما در عین حال این سامانه کمک های بسیار شایانی را به بازرگانان نموده است. زیرا با استفاده از این سامانه می توانند صرافی های مجاز را شناسایی و بدون دردسر معاملات خودشان را انجام دهند.

چه گروه هایی از ارز دولتی استفاده می کنند؟

  1. وارد کنندگان کالاهای اساسی: این گروه از وارد کننده تنها گروهی هستند که برای واردات کالاهای خود از ارز دولتی استفاده می کنند. این کالاها شامل : ذرت، جو، دانه های روغنی،سویا، تجهیزات پزشکی،دارو و… می باشد، که در الویت واردات کالا به کشور می باشد و اگر این ها از ارز های دیگری برای وارداتاستفاده کنند، تورم شدیدی در سبد غذایی خانوارها ایجاد میگردد.
  2. دانشجویان: دانشجویان و محققان دسته دیگری از افراد هستند که می توانند از ارز دولتی در خارج از کشور استفاده کنند. تا بتوانند با کسب علم و دانش خدماتی را برای کشور ارائه دهند.
  3. بیماران: متاسفانه برخی از بیماران صعب العلاجی هستند، که برای ادامه درمان خود مجبور هستند تا در کشور های دیگری معالجه شوند و به علت بالا بودن هزینه در آن کشور ها، می توانند ارز دولتی به مقدار مورد نیاز از بانک ها تهیه کنند.
  4. کارکنان دولت: سفرا و کارکنانی که در یکی از بخش های دولتی مشغول کار هستند، می توانند برای خروج از کشور و انجام ماموریت های خود از ارز های دولتی استفاده کنند، زیرا با این روش هزینه بخش دولت کاهش پیدا می کند.

کسانی که واجد شرایط برای گرفتن ارز نیمایی هستند می‌توانند به سامانه جامعه تجارت مراجعه کرده و از قیمت سفارش‌های غیربانکی درخواست خود را وارد و ارز موردنیاز را دریافت کنند.

درخواست ثبت شده برای بررسی به وزارت صمت و بانک مرکزی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت تأیید ارز موردنظر قابل دریافت است.

ارز نیمایی و بورس

شفاف‌سازی در نظام ارزی، جلوگیری از قاچاق و مدیریت بهتر معاملات از جمله مهم‌ترین تأثیرات ایجاد سامانه نیمایی است. در این مبحث می‌خواهیم به این موضوع بپردازیم که این ارز چه تأثیری روی بورس و واردات دارد.باتوجه‌به اشاره‌ای که در بالا شد ارز نیمایی به‌منظور ایجاد تعادل قیمت‌ها در بازار و همچنین ترمیم و توسعه واردات کالا به بازار عرضه می‌شود.ارزی که توسط سامانه نیما عرضه می‌شود، نیاز واردکنندگان و بازرگانان کشور را به‌منظور تأمین ارز لازم برای تجارت بین‌الملل را فراهم می‌کند. این دست از افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه خریدوفروش ارز نیمایی و یا از طریق صرافی‌های مجاز اقدام به خرید این ارز کنند.

قیمت مناسب این ارز، تأثیر مهمی روی واردات و بورس دارد. این ارز نسبت به ارز آزاد قیمت کمتری دارد و همین امر موجب درآمدزایی و توسعه سود حاصل از واردات برای واردکنندگان مواد اولیه و ماشین‌آلات خواهد بود.طبق نظر کارشناسان تأثیر ارز نیمایی بر روی بورس به این صورت است که ارزش سهام در بازار بورس تحت‌تأثیر قیمت ارز نوسان پیدا می‌کند.برای توضیح بیشتر این موضوع باید گفت که نوسانات ارز روی کاهش یا افزایش ارز سهام شرکت‌ها و برندهای موجود در بورس بخصوص شرکت‌هایی که درآمد ارزی دارند، تأثیر مستقیم می‌گذارد..

 

واردات لوازم التحریر

۱ بازديد

 

بهترین زمان برای واردات لوازم التحریر اواخر ماه شهریور است. زیرا ماه بعد آن یعنی ماه مهر آغاز مدارس است، به همین دلیل در آن موقع از سال خواهان زیادی دارد. در سایر ماه‌های سال نیز می‌توانید اقدام به واردات این لوازم کنید، اما مطمئنا سودی که در اواخر شهریور به دست می‌آورید با سودی که در دیگر ماه‌های سال کسب می‌کنید قابل مقایسه نیست.

بنابراین توصیه می‌کنیم این زمان را برای واردات لوازم کاربردی و مناسب دانش‌آموزران انتخاب کنید؛ زیرا جنب و جوش زیادی در میان دانش‌آموزان جهت تهیه لوازم تحریر مورد نیاز خود برای آغاز یک سال تحصیلی جدید و هیجان انگیز وجود دارد. در سال‌های اخیر مشاهده کردیم که لوازم تحریر‌ وارداتی از چین و دبی تنوع بالایی پیدا کرده‌اند و بسیار پر زرق و برق هستند.

همچنین با قیمتی مقرون به صرفه ارائه می‌شوند، به همین خاطر تمام توجه را به خود جلب کردند. از این جهت به شما توصیه می‌کنیم پیش از اقدام به واردات این لوازم، درمورد علایق بازار هدف خود اطلاعات جمع‌آوری‌ کنید. به عنوان مثال بازار هدف شما به لوازم تحریر پر زرق و برق علاقمند هستند، بنابراین شما اقدام به واردات آن‌ها کنید و سود کلانی به دست‌آورید.

یکی از مراحل مهم در واردات کالا و صادرات کالا، ترخیص کالا از گمرک و بنادر تجارت آزاد است که برای تمامی مبتدیانی که قصد تجارت دارند، درک اصول و مهارت های اولیه در زمینه فرآیند ترخیص کالا از گمرک ضروری است.

ایران دارای بنادر آزاد بسیاری در زمینه واردات، صادرات و ترخیص کالا های وارداتی به ایران می باشد که یکی از بزرگترین راه حل ها و زمینه های اشتغال و کار آفرینی برای واردکنندگان و صادرکنندگان انواع محصولات در کشور می باشد. هر ساله کالاهای زیادی از این بنادر به آسانی و سریع ترین زمان ممکن به بازار های فروش داخل کشور وارد می شود. از جمله کالا های پر فروش در حوزه لوازم التحریر که می توان در زمینه واردات به ایران نام برد می توان به محثولات زیر اشاره کرد:

  • انواع لوازم التحریر
  • لوازم التحریر مهندسی
  • لوازم التحریر اداری
  • مداد
  • پاکن
  • خودکار
  • انواع ماژیک
  • لوازم نقاشی از جمله رنگ، بوم، قلمو و…
  • انواع دفتر و کاغذ
  • انواع رنگ و مداد های رنگی مثل گواش، مداد شمی و…

علاوه بر تمامی موارد بالا واردات بسیاری کالا های دیگر نیز از سایر کشور ها مهم به ایران و بنادر کشور ما صورت می گیرد که می توانید با مطالعه مواردی مانند واردات از آلمان، واردات از امارات و واردات از ترکیه اطلاعات کامل و دقیقی از شرایط و نحوه انجام این فعالیت بدست بیاورید.

لوازم تحریر های ایرانی که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار و هستند و متقابلا قیمتی بالاتری نیز دارند، نتوانسته‌اند در برابر لوازم تحریر وارداتی از دبی که قیمت پایین‌تری دارند موفق شوند و نظر مردمان را به خود جلب کنند. جدا از قیمت ها مناسب لوازم تحریر وارداتی، تنوع بالا زیبایی و چشم نواز و بودن آنها بر تمام افراد به ویژه دانش آموزان بسیار تاثیر گذاشته است. تنوع در این لوازمات روز به روز در حال افرایش است و اینگونه دبی قادر می‌شوند پاسخگوی نیاز تمام افرادها با هر سلیقه‌ای باشند. متاسفانه کشور ما، تکنولوژی لازم را برای تولید و ارائه بعضی از لوازم مانند مدادها اتودها را ندارد. از این جهت لوازم تحریر جزو بهترین و سودآورترین کالاهای وارداتی ازدبی به ایران محسوب می‌شوند

برای واردات هر کالایی اولین مرحله، شناخت دقیق بازارهای محصول موردنظرتان است. به عبارت دیگر اگر قصد واردات اقلام گوناگون لوازم التحریر به ایران را دارید، ابتدا باید تمام بازارهای رقابتی را با یک‎دیگر مقایسه کرده و شناخت کاملی از آن‎ها داشته باشید.

بدون شک مهم‎ترین پارامترهایی که برای انتخاب بازار هدف باید در نظر بگیرید، کیفیت و قیمت محصولات است. اگر قصد رقابت با تولیدات داخلی یا سایر لوازم التحریر وارداتی را دارید باید با کیفیت‌ترین و ارزان‌ترین محصولات را انتخاب کنید.

بعد از انتخاب تولیدکننده مورد نظرتان و مذاکره برای همکاری، نوبت به گرفتن مجوز “ثبت سفارش” از سازمان “توسعه تجارت” می‌رسد. برای این منظور باید به سازمان “توسعه تجارت” مراجعه کرده و فایل مخصوص مجوز “ثبت سفارش” را دریافت کنید. این فایل شامل شماره 8 رقمی مجوز، تاریخ مجوز “ثبت سفارش”، تاریخ پروفرما و نام شرکت متقاضی می‎باشد. پس از اخذ مجوز، می‌توانید به شرکت بازرگانی‌ موردنظرتان مراجعه کرده و اقدام به ثبت سفارش خود کنید.

بهترین بازارهای لوازم التحریر چین

چین خانه تعدادی از بازارهای بزرگ لوازم تحریر است که در بین خریداران داخلی و بین المللی محبوبیت دارند. در اینجا برخی از بهترین بازارهای نوشت افزار در چین آورده شده است:

  • شهر تجارت بین المللی Yiwu:

Yiwu International Trade City  واقع در Yiwu، استان ژجیانگ، یکی از بزرگترین بازارهای عمده فروشی در جهان است که بیش از 70000 مغازه و بیش از 10000 تامین کننده دارد. این بازار دارای طیف گسترده ای از لوازم التحریر از جمله خودکار، مداد، دفترچه یادداشت و لوازم هنری است.

  • بازار بین المللی لوازم التحریر و هدایای نینگبو:

این بازار واقع در نینگبو، استان ژجیانگ، یکی از بزرگترین بازارهای نوشت افزار در چین است و بیش از 3000 تامین کننده طیف گسترده ای از محصولات نوشت افزار، از جمله لوازم اداری، لوازم مدرسه و لوازم هنری را ارائه می دهند.

  • گروه توزیع Shanghai Xinhua:

این یکی از بزرگترین توزیع کنندگان واردات لوازم تحریر در چین است که دارای طیف گسترده ای از محصولات از جمله ابزار نوشتن، محصولات کاغذی و لوازم هنری است.

  • بازار لوازم تحریر و هدیه گوانگژو:

این بازار که در گوانگژو، استان گوانگدونگ واقع شده است، مرکز اصلی لوازم تحریر و محصولات هدیه در جنوب چین است. این بازار بیش از 1000 تامین کننده و طیف وسیعی از محصولات از جمله خودکار، مداد، دفترچه یادداشت و لوازم هنری دارد.

  • بازار عمده فروشی لوازم تحریر پکن:

این بازار که در پکن واقع شده است، دارای بیش از 400 مغازه است که انواع واردات لوازم تحریر از جمله لوازم اداری، لوازم مدرسه و لوازم هنری را عرضه می کنند.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که در حالی که این بازارها در بین خریداران محبوب هستند، همچنان انجام تحقیقات کامل و بررسی دقیق برای اطمینان از همکاری با تامین کنندگان معتبر و رعایت کلیه مقررات و الزامات واردات مهم است.

 

 

واردات پوشاک از ترکیه

۰ بازديد

واردات پوشاک از ترکیه

آیا میدانستید هر یک ساعت ۶ کانتینر واردات پوشاک از ترکیه داریم . پوشاک از روش های مختلفی وارد کشور میشوند مانند :

  • از طریق اتوبوس که از استانبول به تهران و تبریز می آیند.
  • از طریق دفاتر باربری که در تبریز وجود دارند .

از طریق مسافران البته باید بارها طوری در چمدان ها چیده شود که کالای تجاری محسوب نشودآمارها نشان می‌دهند که واردات پوشاک از ترکیه به ایران، بیشترین میزان را به خود اختصاص داده است. این موضوع ضرورت بررسی شرایط واردات لباس از این کشور را نشان می‌دهد. سابقه رابطه تجاری و واردات لباس از ترکیه به ایران به سالیان دور برمی‌گردد. دلیل این امر به موقعیت استراتژیک ترکیه هم مربوط می‌شود.علاوه بر واردات لباس از ترکیه به ایران، میوه، کاشی، جواهرات و فلزات این کشور هم راهی ایران می‌شوند. معمولا این محصولات از گمرک بازرگان که در منطقه ماکو قرار دارد، وارد کشور می‌شوند.شهرهای استانبول و وان در بین شهرهای دیگر ترکیه از معروفیت بیشتری در بین خریداران پوشاک واقع شده‌اند. اگر بخواهیم در بین این دو شهر هم مقایسه‌ای برای خرید داشته باشیم، شهر وان با توجه به هم مرز بودن با ایران و وجود نمایندگی برندهای مختلف در آن از محبوبیت بیشتری برخوردار است و هزینه کمتری برای حمل باید پرداخت کرد.قیمت لباس در وان ترکیه نیز نسبت به شهر استانبول ارزانتر است. همچنین وجود نمایندگی برندهای مختلف مانند zara باعث به حداقل رساندن قیمت خرید گردیده است.البته در شهر وان بازارچه‌های محلی نیز وجود دارند که در آن هزینه خرید لباس نسبت به پاساژها پایین تر است

مقدار مالیات به صورت درصدی محاسبه می‌گردد و مقدار آن بسته به نوع کالایی که وارد می‌شود می‌تواند متغیر باشد.

بعد از واردات پوشاک به گمرک لازم است کارهای لازم برای ترخیص پوشاک از ترکیه انجام گیرد. اولین کار این است که نمونه‌ای از پوشاک‌های واردشده به آزمایشگاه گمرک فرستاده شود تا تعرفه ترخیص پوشاک تعیین شود. معمولاً پوشاک حدود 55 تا 75 درصد تعرفه می‌خورد و ارزش افزوده 9 درصد هم به آن اضافه می‌شود. به دلیل اینکه پوشاک در گروه کالایی ده قرار گرفته سود بازرگانی دریافتی آن توسط گمرک دو برابر است یعنی بازرگان برای ترخیص پوشاک باید بین 119 تا 159 درصد تعرفه بپردازد.

نزدیکی ایران به ترکیه یک امتیاز بزرگ برای واردات لباس از این کشور به شمار می رود. مرزهای هوایی یکی از بهترین و سریع ترین راه برای حمل محصولات خریداری شده از ترکیه محسوب می شود. از طرفی این روش حمل بار آسیب کمتری را به محصولات وارداتی شما می زند. ولی لازم است بدانید که برای حمل هوایی محصولات وارداتی از ترکیه نیاز به بسته بندی های محکم و مقاوم است و بر روی تمامی محصولات باید لیبل چسبانده شود.

در حالت کلی امروز محصولات بسیار متنوعی وجود دارند که شما می توانید از کشور ترکیه به ایران وارد کنید. اما بهترین کالاها برای واردات از کشور ترکیه به ایران که دارای سود بسیار عالی می باشد پوشاک است. پوشاک بهترین محصول برای واردات از کشور ترکیه به ایران به حساب می آید . یکی از پرمصرف ترین و همچنین پرفروش ترین کالاهای وارداتی در ایران است. که می تواند تنوع های بسیار زیادی را نیز داشته باشد. تجار با وارد کردن انواع مختلف لباس ها با طرح و نوع مختلف می‌تواند توجه بسیاری از مردم را در بازارهای داخلی به محصولات خود جلب نماید.

به غیر از تعرفه‌های گمرکی و هزینه‌های ترخیص کالا، واردات کالا هزینه‌های دیگری نیز دارد که هر بازرگانی باید آن را بداند و برایش برنامه‌ریزی کند. درست است که پوشاک بازار پررونقی دارد و مردم همیشه خواهان این کالا هستند، با این حال باید محتاط بود تا هزینه‌ها بیش از حد نشود.

هر تاجری باتوجه به نوع اجناس خود باید مراحلی همچون خرید محصول، ثبت سفارش، اخذ مجوزها، حمل‌ونقل بار، بازرسی‌های کیفی و کمی کالا، بسته‌بندی کالا، انبارداری، داشتن پایگاه خرید و فروش در بازار داخلی و خارجی و … را طی کند.

طبیعتا گذراندن هر یک از آن‌ها هزینه‌ای را برای تاجر می‌تراشد. حتی باید در نظر داشت که به خاطر نوسانات ارز و تحریم‌های بین‌المللی سالانه ممکن است قیمت‌ها و تعرفه‌ها تغییر کند و عددی ثابت را نتوان درنظر گرفت.

بسیاری از افراد بر این باورند که واردات لباس زیان و آسیب زیادی به بازار داخلی و به خصوص تولیدکنندگان می‌زند. این حرف را نمی‌توان کاملا غلط دانست اما اگر واردات پوشاک باکیفیت و برند رواج پیدا کند، چند اتفاق مثبت برای تولیدکنندگان داخلی رخ خواهد داد که شامل موارد زیر است:

– رقابت همیشه حرف اول را می‌زند. اگر پوشاک داخلی و خارجی بخواهند فروش خوبی داشته باشند، مجبورند که کیفیت خود را ارتقا دهند. واردکنندگان نیز خود را ملزم می‌دانند که لباس‌های خوبی را شناسایی و خریداری کنند.

– بعضی از برندهای خارجی سال‌هاست که در سطح بین‌المللی در حال فعالیت هستند و همین امر تجربه و زیبایی‌شناسی آن‌ها را بیشتر و عمیق‌تر کرده است. حال اگر طراحان داخلی با چنین نمونه‌هایی روبه‌رو شوند، می‌توانند از مدل لباس‌ها الگو بگیرند.

– واردات پوشاک یک فعالیت اقتصادی است که برای آنکه به ثمر بنشیند، به نیروی انسانی نیاز دارد. همین کار باعث اشتغال‌زایی نیز می‌شود.

موارد ممنوع برای حمل پوشاک

  1. بار مواد مخدر، قاچاق یا اسلحه
  2. بارهایی با وزن بیشتر از 40 کیلوگرم
  3. مواد غذایی فاسد شدنی
  4. بارهای غیر بهداشتی
  5. اجناسی مانند چک و اوراق بهادار
  6. محموله‌های خطرناکی که در آیین نامه حمل و نقل ذکر شده

سودآوری واردات پوشاک به عوامل متعددی مانند قیمت تمام شده پوشاک، تقاضا برای پوشاک در کشور واردکننده و قیمتی که لباس می تواند به فروش برسد بستگی دارد. به طور کلی، پوشاکی که تقاضای بالایی دارد و می توان آن را با قیمتی عالی به فروش رساند، به احتمال زیاد برای واردات سودآور است. علاوه بر این، لباس هایی که در کشور واردکننده منحصر به فرد هستند یا به سختی یافت می شوند نیز ممکن است سودآورتر باشند.

در سال های اخیر، فست مد یکی از سودآورترین بخش های صنعت پوشاک برای واردات بوده است. فست مد به لباس هایی اطلاق می شود که به سرعت توسط تولیدکنندگان برای پاسخ به آخرین روندها تولید می شوند. این لباس ها اغلب با قیمت های پایین تری به فروش می رسند و تقاضا برای آنها زیاد است.

یکی دیگر از بخش‌های سودآور، مد لوکس است، که شامل لباس‌ها، کفش‌ها و اکسسوری‌های لوکس می‌شود که اغلب از مواد باکیفیت ساخته می‌شوند و با قیمتی عالی به فروش می‌رسند. این اقلام مد لوکس اغلب در میان مصرف کنندگان مرفهی که مایل به پرداخت دلار بالایی برای آنها هستند، تقاضای بالایی دارند.

با این حال، مهم است که در نظر داشته باشید که هزینه واردات پوشاک شامل عوارض، مالیات و هزینه‌های حمل و نقل نیز می‌شود که باید هنگام تعیین سودآوری واردات در نظر گرفته شوند.

 

 

اولین مطالب آزمایشی من

۰ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .