واردات لوازم یدکی ماشین

دستگاه های صنعتی

واردات لوازم یدکی ماشین

۲ بازديد

صنعت ماشین سازی در ایران بعد از صنعت پتروشیمی یکی از صنعت­های بزرگ می­باشد. ایران به طور عمده در حدود 70 سال پیش مونتاژ اتومبیل و کامیون‌های غربی را برای توسعه سیستم­های تولید داخل در ایران را آغاز کرده است. براساس داده‌های انجمن بین المللی تولیدکنندگان اتومبیل‌، ایران در سال 2016، 1.16 میلیون دستگاه خودرو تولید کرده است که از این تعداد 1.07 میلیون خودروی سواری و 90 هزار کامیون است که نسبت به سال گذشته 18.6 درصد افزایش داشته و از نظر میزان تولید در رده شانزدهم جهان قرار دارد. از سال 2011 تا 2015، ایران از نظر تولید خودرو در رتبه‌های سیزدهم، هجدهم، بیستم، هجدهم و شانزدهم در جهان قرار داشته است. در حال حاضر حدودا، بیش از 20 شرکت خودروسازی چینی در زمینه تجارت قطعات و وسایل نقلیه، مونتاژ و تولید قطعات، همکاری ساخت خط تولید و سرمایه گذاری و تأسیس کارخانه با ایران همکاری کرده‌اند.

پس اگر به دنبال یک فرصت سودآور برای تجارت هستید، واردات قطعات خودرو می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. ذکر این نکته ضروری‌ست که واردات این قطعات مستلزم طی کردن مراحل و رعایت قوانین و مقرراتی‌ست. اگر تخصص کافی در این زمینه را ندارید، می‌توانید از شرکت‌های معتبر و فعال در این زمینه کمک بگیرید.

چین، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوازم یدکی، نقش مهمی در تامین قطعات خودروها در ایران ایفا می‌کند. تولیدات گسترده و تنوع محصولات این کشور، گزینه‌های متنوعی را در اختیار مشتریان ایرانی قرار می‌دهد.

چین یکی از اصلی‌ترین کشورهای صادرکننده لوازم یدکی خودرو به ایران است که با تثبیت ارتباطات بین دو کشور، روابط مستحکمی بین بازرگانان آن‌ها برقرار شده است.

قطعات چه خودروهایی از چین وارد می‌شود؟

شاید شما هم تصور که که چین فقط برای واردات قطعات یدکی خودروی سواری چینی مناسب است. اما باید بدانید که این باور به طور اشتباه در ذهن بازرگانان نقش می‌بندد. در بازار قطعات یدکی چین می‌توان محصولاتی مناسب برای انواع خودروهای موجود در کل دنیا پیدا کرد. برای مثال قطعات خودروهای آلمانی و حتی آمریکایی نیز توسط تولیدکنندگان این  کشور تولید می‌شود.

از طرف دیگر، برای واردات لوازم یدکی خودرو سنگین از چین باز هم محدودیتی وجود ندارد؛ زیرا در این کشور صرفا قطعات خودروهای سواری تولید نمی‌شوند. ناگفته نماند که حتی بازارهای تخصصی برای قطعات خودروهای نیمه سنگین، سنگین، راه سازی و… وجود دارد. البته که این تنوع بالا کار تهیه لیست اقلام وارداتی و تخمین تعرفه گمرک را اندکی سخت‌تر خواهد کرد

 مدارک موردنیاز جهت واردات قطعات خودرو

ترخیصیه

1-ترخیصیه، یا اجازه تحویل یا دستور تحویل که به سندی گفته می‌شود که حواله تحویل کالا به صاحب یا واردکننده آن است که از طرف نماینده واردکننده یا متصدی حمل تحت عنوان گمرک با رعایت کامل قوانین مربوط صادر می‌شود.

بارنامه

2-بارنامه: سندی است که در حمل‌ونقل‌های هوایی، دریایی و زمینی توسط شرکت‌های حمل بار یا باربری‌ها به متصدی‌های حمل بار داده می‌شود.

گواهی مبدأ

3- گواهی مبدأ: گواهی یک سندی است که از طرف اتاق بازرگانی کشور صادرکننده به‌ازای هر کالای صادراتی تنظیم و صادر می‌شود و شامل اطلاعاتی از قبیل محل ساخت محصول و.. است.

فاکتور

4- فاکتور که در واقع سندی تجاری است که توسط فروشنده یا صادرکننده به خریدار یا واردکننده تحویل داده می‌شود و نشان‌دهنده قیمت و مقدار محصول توافق شده است.

بیمه نامه

5-بیمه‌نامه:  از دیگر مدارک موردنیاز گمرک بیمه‌نامه می‌باشد که جهت ترخیص قطعات خودرو الزامی است.

قبض انبار

6-قبض انبار: که توسط انبار گمرک بعد از تحویل گرفتن محموله از واردکننده کالا تحویل‌گیرنده، برای نگهداری کالا صادر می‌کند.

پروفرما

7-پروفرما، سند یا پیش‌فاکتوری می‌باشد که فروشنده صادر می‌کند که در آن نام و نشانی خریدار و فروشنده، میزان و تعداد و نوع و قیمت کالا درج می‌شود، از دیگر اطلاعات ثبت شده در پروفرما می‌توان به زمان تحویل کالا و شرایط پرداخت و مبدأ صادراتی کالا و مدت اعتبار پروفرما نیز اشاره کرد.

ثبت سفارش

8- ثبت سفارش: یک مجوز است که سازمان توسعه تجارت کشورمان آن را صادر می‌کند و اطلاعات پروفرما و شماره هشت‌رقمی مجوز و… در آن ثبت شده است.

لیست عدل بندی

9-لیست عدل‌بندی: یا پکینگ لیست شامل مشخصات مشروح یک محموله وارداتی از قبیل محتویات محموله و مشخصات ظاهری آن است.

سورویانس یا گواهی بازرسی

10- سورویانس یا گواهی بازرسی مجوزی است که توسط کمپانی‌های بازرسی بین‌المللی صادر می‌گردد.  معمولاً برای واردات لوازم صنعتی و مواد پروتئینی مانند گوشت و سایر کالاهای فاسدشدنی سوریانس ضروری است.

بعد تحویل مدارکی که در این مقاله به آن اشاره شد، واردکننده موظف به نوشتن اظهارنامه می‌باشد و گمرک بعد از صحت سنجی اطلاعات مندرج در اظهارنامه پرونده کالا را به دایره فنی تحویل می‌دهد و در صورت اینکه واردکننده بدهکار نباشد صلاحیتش مورد تأیید قرار می‌گیرد.

کد تعرفه ی گمرکی تجهیزات ماشین در ایران

  • کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص کلاچ و اجزا قطعات ۸۷۰۸۹۳ می‌باشد.
  • تعرفه گمرکی جهت ترخیص سیبک فرمان ۸۷۰۸۸۰۱۹ است.
  • کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص چرخ از جنس آلمینیوم ۸۷۰۸۷۰۱۹ می‌باشد.
  • کد تعرفه گمرکی برای واردات لوازم یدکی خودرو و ترخیص جعبه دنده ۸۷۰۸۳۰ است.
  • تعرفه گمرکی برای ترخیص کفشک لنز ترمز ۸۷۰۸۳۰۲۳ می‌باشد.
  • کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص لوازم یدکی خودرو از نوع ترخیص شاسی‌های موتوردار ۸۷۰۶۰۰ است.
  • تعرفه گمرکی برای ترخیص سپر ماشین در واردات قطعات خودرو در ایران ۸۷۰۸۱۰ می‌باشد.
  • کد تعرفه گمرکی برای ترخیص ترمز ها و ترمز های خود مهار در ردیف ۸۷۰۸۳۰ است.
  • تعرفه گمرکی جهت ترخیص کاسکه و دیسک ترمز ۸۷۰۸۳۰۲۱ می‌باشد.
  • تعرفه گمرکی جهت ترخیص سیستم‌های فنر بندی در ردیف ۸۷۰۸۸۰ قرار دارد.
  • کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص کیسه ایمنی هوا برای واردات لوازم یدکی خودرو در ردیف ۸۷۰۸۹۵ قرار دارد.
  • کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص رادیاتور برای ترخیص لوازم یدکی خودرو ۸۷۰۸۹۱ می‌باشد.
  • تعرفه گمرکی جهت ترخیص توپی محور برای واردات قطعات خودرو در ایران ۸۷۰۸۵۰۳۱ است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در وی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.